·  TEL. 935 932 198 · EMAIL cemollet@cemollet.eu
 · 

AMPA

L'AMPA


 

 

L’AMPA és l’associació voluntària de pares i mares de l’escola destinada a fomentar la participació en la vida escolar, gestionar serveis i activitats extraescolars, i organitzar activitats culturals, solidàries, educatives i formatives.

L’AMPA som el conjunt de pares i mares del qual vosaltres també formeu part. La nostra funció principal és aconseguir un vincle de treball entre tots (escola, famílies i alumnes) que repercuteixi en el benestar dels nostres fills i filles durant aquesta etapa d'aprenentatge continu. Per això, tots els que formem part de l'AMPA de manera activa estenem la mà a qualsevol que tingui ganes de col·laborar, ajudar o entendre com funcionem. Volem ser un grup obert on tothom tingui cabuda. Funcionem mitjançant comissions en què tothom pot col·laborar de forma contínua o esporádica.

La Junta de l’AMPA està formada per: el/la president/a, el/la secretari/ària, el/la tresorer/a i diferents vocals escollits per l’Assemblea general, a més de tots els col·laboradors.

Per tal de garantir la vinculació amb la comunitat educativa, l’AMPA té un representant propi en el Consell Escolar.

Un cop l’any, com a mínim, es convoca una Assemblea general per aprovar el pressupost i escollir els nous càrrecs, entre altres coses.